donderdag 27 maart 2014

Even voorstellen: Yvonne van den Berg

Hallo lezers,

Mijn naam is Yvonne van den Berg en ben al heel wat jaartjes bezig met het maken van o.a. kaartjes. Ooit begonnen met origami. Alhoewel dat de ene periode wat intensiever is dan de andere maar het blijft toch mijn passie!


Sinds augustus vorig jaar mag ik mezelf PanPastel docent noemen, na opgeleid te zijn door Diny Sprakel en Annie Fransen uiteraard onder de vlag van Colourstock. Daar ben ik best trots op! Het is natuurlijk helemaal fantastisch dat ik nu deel uit mag maken van dit geweldige Design team! Ook kleur ik erg graag met Copis en vind dat toch wel heel geweldig om te doen! Graag wil ik me hier dan ook verder in verdiepen.  Dus ik ga hier lekker heel veel mee aan de slag!


Hoop jullie regelmatig te treffen hier op het blog van Colourstock, ik wens jullie hier ontzettend veel plezier en hoop jullie te kunnen inspireren!

liefs,


3 opmerkingen:

 1. Hoi lieve mensen, ik wilde graag volger worden, maar dat lukt de hele avond al niet.
  Misschien zijn er meer mensen die er problemen mee hebben en kunnen jullie van jullie kant kijken of alles wel goed staat??
  Ik zal het morgen opnieuw proberen in ieder geval.
  Ben erg blij trouwens met een blog als deze. Er valt nog zoveel te leren voor mij en je raakt ook gewoon nooit uitgeleerd vlgs. mij.
  Groetjes van Gery en veel succes met het blog.
  Oh, jee, zie wordverification!!!! Mag dat er alsjeblieft af?? Het houdt zo verschrikkelijk op als je veel blogs bezoekt en dat steeds moet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige creatie Yvonne
  Veel succes op deze blog, maar dat zit wel goed.
  Kijk weer uit naar je vlg kaarten en kleurwerk
  Groet Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooie deze kaart met leuk stempeltje en prachtig ingekleurd

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen