dinsdag 15 april 2014

Talk to the bear

Als ik een kaartje ga maken ga ik eerst de Copics bij elkaar zoeken die bij mijn designpapier en cardstock passen. Dat doe ik bijna altijd aan de hand van het kleurencombinatie boekje dat ik de afgelopen jaren bij elkaar heb verzameld. 


Een zeer handig boekje vooral als je moeite heb met het bij elkaar zoeken van de juiste kleuren. Ik ben een nieuwe versie aan het maken waar een hoop nieuwe combinaties aan toegevoegd zijn. Dit boekje kunnen jullie over een tijdje downloaden. Dat zal nog wel even duren want ik ben erachter gekomen dat 45 bladzijden opnieuw inkleuren wel erg veel tijd  in beslag neemt.Als ik begin met het inkleuren dan kleur ik eerst de delen die ik het moeilijkst vind. Mocht het mis gaan dan hoef ik niet meteen een heel gekleurd plaatje weg te gooien. Ook voor het kleuren met Copics telt heel veel oefenen! Ook de dames van ons DT-team doen hebben het geleerd door heel veel te oefenen. Om de kleurtechnieken nog beter onder de knie te krijgen kun je uiteraard een cursus volgen bij één van de Copic docenten.

TIP: Als je moeite hebt met het vinden van mooie kleurcombinaties, kijk dan eens op Pinterest daar kun je heel veel informatie vinden!Dit zijn de kleuren die ik gebruikt heb voor deze digi.
Voor de huid:
 

Voor de haren:
   

Voor de blauwe delen: 
  

 Voor de groene delen:

Voor de beer en schoenen:  

Voor neus en binnenzijde van de oren van de beer
 

Voor de ondergrond: 
 

Hopelijk heb ik jullie weer een stukje verder kunnen helpen met het gebruik van jullie copics.
Tot de volgende keer!!

3 opmerkingen:

 1. Schitterend kaartje Saskia!!! En ik wacht je boekje rustig af ;-)
  Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Saskia, mooi kaartje weer... ik ben alleen niet zo gestructureerd zoals jij.... daar ben ik wel jaloers om/op....

  Groetjes,

  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig ingekleurd en we wachten op je boekje

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen