donderdag 11 februari 2016

Believe in yourselfEen kijkje nemen in de toekomst; wie zou dat nou niet willen? Helaas kan ik jullie dat niet laten zien maar ik kan wel laten zien hoe ik deze waarzegster heb gekleurd. Als je begint met een plaatje kleuren voorspel je eigenlijk ook een beetje de toekomst, de toekomst is zoals jij wilt dat je plaatje er uiteindelijk uit komt zien. Er schuilt in ons allemaal dus een waarzegster!  


Ik kleur de afbeelding natuurlijk weer met Copic Markers. Ze zijn zo fijn om mee te werken. Ik ben begonnen met de haren, de huid en daarna de jurk.
In de hoofddoek zitten allemaal rondjes, ik heb deze rondjes voorzien van een laagje Molotow Masking Fluid zodat ik tijdens het kleuren van de hoofddoek de rondjes niet zou raken. Deze Masking vloeistof droogt heel snel en laat een blauw plastic laagje achter op het papier, nadat je klaar bent met het kleuren kan je het er heel gemakkelijk weer afwrijven met je vinger of met een gum. De Masking vloeistof beschadigt het papier niet.


Hier zie je dat na verwijdering van de Masking vloeistof de rondjes mooi wit zijn gebleven en nu kun je ook die rondjes voorzien van kleur. De afbeelding is nu bijna klaar op de glazen bol en haar sieraden na.


De glazen bol en haar sieraden heb ik voorzien van een dun glitterlaagje met een glitterpen. Dit geeft een mooi effect en tegelijkertijd is het niet heel opvallend. 


Gebruikte kleuren
Huid: E50, E00, E11, en  E04
Haar: B12, B16, B18, B37 en B39
Jurk: R17, R39, en R56
Tafelkleed: YR04, YR18, en E09
Glazen bol: B16, B12, B00 en B0000
Stoel: W2, W4, W6 en W8

Bedankt weer voor het kijken en de reacties, tot binnenkort.

3 opmerkingen:

 1. Wat een gave stempel waar komt die vandaan als ik vragen mag
  Groetjes Anastasia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer prachtig uit, zoals we gewend zijn van jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen