donderdag 20 oktober 2016

You will forever be my always


Hallo allemaal in blogland, 

gezellig dat ik hier weer even langs mag komen om jullie iets te laten zien. Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van twee kleur media, PanPastel en Molotow Aqua Twin Markers. Met beide speel ik er graag. 


Aan de hand van stappenfoto's neem ik jullie even mee door mijn post. Ik ben begonnen met het kleuren van de gezichten. De afbeelding heb ik helemaal ingekleurd met PanPastel. Een super leuk werkje om te doen. Voor de gezichten gebruikte ik de kleurnummers: 380.8 Red Iron Oxide Tint, 380.3 Red Iron Oxide Shade en 280.1 Orange Extra Dark.


Dames gaan voor ha ha ha...dus gestart met het dames truitje met de volgende twee kleuren, 560.5 Phthalo Blue en 520.1 Ultra Blue Extra Dark. Op de foto ook nog even mijn favoriete penseeltjes om te in te kleuren met PanPastel. 


Haar rokje heb ik gekleurd met de volgende kleurtjes: 430.3 Magenta Shade en op de schaduw plaatsen heb ik gebruikt 520.1 Ultra Blue Extra Dark.


Nu is het tijd om het heertje te gaan kleuren. Voor zijn trui de volgende kleurtjes: 680.3 Bright Yellow Green Shade, 640.3 Perm.Green Shade, 520.1 Ultra Blue Extra Dark en 840.1 Paynes Gry extra dark voor de band in zijn trui. (zie de afbeelding iets verder naar onder).


We stoppen hem maar in een jeans zodat hij een beetje past bij het vestje van onze dame. Zo'n leuk stel is natuurlijk ook qua kleding op elkaar afgestemd. 
Vergeet niet je PanPastel kleurwerk te fixeren met een goed fixatief, zoals de Ghiant. Heb je gestempeld met Versafine inkt, dan zal je stempelwerk absoluut niet uitlopen bij gebruik van een fixatief.


Na een poos heerlijk ontspannen te hebben gekleurd wordt het nu tijd voor de Molotow Aqua Twin Markers. 
Het leek mij nu eens leuk om daar de achtergrond mee te gaan doen op een eenvoudige manier.


Onder de voeten heb ik gebruikt Molotow Aqua Twin Marker en voor de schaduw om het paartje heen. Dit heb ik gedaan met 26 Primary Grey en 11 Primary Blue.
Hiervoor heb ik een Squeeze Pen gebruikt en redelijk wat blender vloeistof.


Wat zien ze er samen gelukkig uit, een geweldig stempel toch! Helaas heb ik hem zelf niet maar ik heb een afdrukje gekregen van een lieve vriendin. Ik ga haar toch eens vragen van wie deze mooie stempel is. 


Ook nog even een close-up van de billen zo kun je goed zien hoe ik gekleurd heb, hoop ik!


Nu is ook de Molotow Aqua Twin achtergrond klaar en mag ik jullie de hele kaart laten zien. 
Hoop dat jullie een beetje plezier beleefd hebben aan deze blogpost. 
Ga zelf ook eens lekker aan de kleur met PanPastel of de Molotow Aqua Twin Markers of een van de andere kleurmedia van Colourstock.


Voor de afwerking wat leuke kleine pareltjes op het haar van de dame en een oorbelletje bij haar ingedaan. Beetje Mod Podge dimensional magic op haar brilletje en klaar is mijn kaartje! 

Ik wens jullie veel plezier en tot de volgende post!


9 opmerkingen: