woensdag 23 juli 2014

Married

Ik weet al maanden dat ik een trouwkaart moet maken voor het trouwfeest van één van mijn bazen. Maar ik heb het weer eens tot het einde uitgesteld. Ik wilde perse iets speciaals maken, maar ik wist niet precies wat. Van de week toen ik bezoek bij Diny was liet ze mij haar taartkaart zien. 
 
Zij had haar kaart op een super leuke manier verwerkt en dat heb ik als basis gebruikt voor mijn trouwtaart. Zij had haar kaart geplakt op een stukje kurk zodat de taart een groter vlak heeft om op te staan.  Maar voordat ik precies wist hoe ik alles moest gaan verwerken was ik wel een paar uur verder.

 
Ik wilde een mooi stempelafdrukje bij de taart. Maar de digi's die ik leuk vind zijn allemaal veel te groot om boven op de taart te plaatsen. Daarom heb ik er voor gekozen een digi voor de taart te plaatsen. Ik heb een klein plateau gemaakt waar de digi tegen aan geplakt zit. Daar heb ik een mooi bloemstuk op gemaakt zodat je dit niet meer kunt zien. Verder heb ik echt allerlei kleine dingen zoals kralen, bloemen en lint op de taart geplakt zodat het net een bruidstaart is. De bovenzijde zit nog een smalle opening zodat daar een klein kaartje met felicitaties in kan.Dit zijn copic kleuren die ik gebruikt heb voor digi.

Voor de huid van de bruid en bruidegom:
 
 

Voor de haren van de bruid:

Voor de haren van de bruidegom:

De ogen en lippen:
 

De jurk van de bruid:
 
  
Het pak van de bruidegom:
 
  


Ik wil  jullie allemaal bedanken voor de leuke reacties die jullie plaatsen bij onze creaties hier en op Facebook.

Tot de volgende keer,3 opmerkingen:

 1. Wow, wat schitterend!! Dit is echt perfect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal geweldig
  Groetjes Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi gemaakt en schitterend gekleurd, heb de afbeelding van de week ook gebruikt voor een trouwkaartje en is zeker in de smaak gevallen.
  Lieve groetjes Alexandra

  BeantwoordenVerwijderen