zondag 1 januari 2017

Happy New Year


Goedendag,

Namens ons team wil ik jullie allemaal een gezond, gelukkig, heel kleurrijk en creatief 2017 wensen.
Maar ook willen we jullie bedanken voor jullie bezoekjes aan ons blog en reacties bij onze projecten.

Creatief gezien was 2016 een super leuk jaar. We hebben jullie laten zien wat voor leuke creaties je kunt maken met de producten van Colourstock. 

Afgelopen jaar hebben we jullie kennis laten maken met de Molotow Aqua Twin Markers. Ons MAT team laat jullie regelmatig allerlei leuke en interessante creaties zien op ons blog en op facebook. We hebben het lekker druk gehad met lessen en workshops met dit fijne kleurmiddel. 
Ook ons Gelliplate team heeft jullie super gave creaties laten zien. Vooral de stap voor stap projecten zijn erg prettig. Zo kun je er direct zelf mee aan de slag. We hebben laten zien dat dit niet alleen een product is voor de Mix media wereld, maar dat je er ook prachtige kaarten mee kunt maken.
De dames van het PanPastel team weten ons ook steeds weer te verrassen en laten ons ook meerdere keren per maand zien wat voor moois zij kunnen maken met dit geweldige product.
Natuurlijk hebben we dan ook nog ons Copic Team, zij proberen jullie ook steeds weer iets nieuws te laten zien. Een paar van die dames (de Copic Teachers) geven ook regelmatig les in het hele land.
Uiteraard wordt er ook in 2017 weer volop les gegeven.

Per 1 januari aanstaande hebben we een nieuwe productgroep in de Colourstock familie en wel de Derwent producten. Met dit team onder leiding van Julia Woning gaan jullie binnenkort kennis maken.


In mijn vorige blogpost heb jullie een simpele manier van goud kleuren laten zien.
Maar bij deze bel heb ik nog meer kleuren gebruikt. Op de foto kunnen jullie de kleuren zien. Maar later zal ik ze nog een keer beschrijven. De achtergrond heb ik gemaakt met een Gelliplate en Ara verf. De vorm van de label is gemaakt met een Shape-artmal van Dutch Doobadoo. De fairy is van the Paper Shelter.


Dit zijn de Copic Marker kleuren die ik heb gebruikt:

Huid: E0000 - E000 - E00 - E04 - E11 - E21 - R21
Haar: E33 - E07 - E99
Vleugels: G0000 - G000 - G00 - G02 - G07
Hoed en tuinbroek: V09 - V12 - V15 - V17
Hulst: G03 - G07 en R24 - R29
Linten: E42 - E43 - E44 - E47
Goudkleuren: E97 - E99 - Y11 - Y15 - Y17 - Y19 - YR23 - YR27
 
Ik hoop dat jullie deze post met plezier hebben gelezen.
Tot de volgende keer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten