maandag 13 maart 2017

Ars Moriendi - GelliPlate Video Tutorial!Hoi iedereen!

Deze keer heb ik geen foto's voor jullie maar mijn eerste tutorial op video. Ik heb het gehele proces gefilmd en dit versneld bewerkt, en daarna nog een voice over toegevoegd zodat jullie toch weten wat ik aan het doen ben. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Onder de video in deze blogpost zien jullie het resultaat. N.b. op de video zien jullie ook de flamingo van vorige keer voorbij komen, als je wil zien hoe ik die gemaakt heb klik dan hier.

Ik heb gekozen voor de tekst 'Ars Moriendi', dit is Latijn en betekent ' de kunst van het sterven '. Omdat de wilde dieren en voor mij in het bijzonder de katachtigen met uitsterven worden bedreigd, dit vind ik echt verschrikkelijk en ik hoop op deze manier een beetje bewustzijn te creƫren bij mensen. We moeten zuinig zijn op onze planeet.Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden, ik hoor graag ook reacties op de video. Vinden jullie het leuk om in plaats van foto's een video te bekijken? Moet ik dat vaker doen? Ik hoor het graag en ik sta open voor opbouwende kritiek en tips.

Tot de volgende keer! groetjes Claudia
5 opmerkingen:

 1. Ontzettend mooi en erg leuk om het proces te zien. Ook een goede tip voor mij om maar delen van een stencil te gebruiken en vaker met de gelliplate lagen te maken. Thanks voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie en goed verzorgde post heb je er van gemaakt. Dank je Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig gedaan wat een schitterend mooi werk. bedankt
  gr, Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien en naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen