zondag 20 november 2016

Suso in Love


Goedendag Colourstock Fans,

Woensdagmiddag kwam ik er ineens achter dat ik nog een cadeautje voor één van mijn vriendinnen moest maken. Een paar maanden geleden heb ik ook al zoiets gemaakt, maar dan met een dansend stel. Zij vond dat zo'n mooi iets, dat ik ook zoiets voor haar heb gemaakt, alleen dan met een fairy. Deze dame  is een echte fairy fan.....dus ik denk dat dit cadeau haar wel bevalt.

Ik krijg regelmatig te horen, jij schudt die kleuren zo uit je mouw. Ik weet ontzettend veel combinaties uit mijn hoofd, maar regelmatig pak ik mijn Copic kleurenboekje erbij. Dit boekje kun je trouwens gratis downloaden op ons blog. De kleuren, die ik gebruikt heb voor het slakkenhuis van Suso, zijn ook een geheel nieuwe combinatie voor mij. Ik ben toch wel even bezig geweest voor ik de juiste combinatie had gevonden. Natuurlijk komt ook deze combinatie in de nieuwe versie van mijn boekje te staan.


Suso is één van de fairy's uit Mo Mannings Digitale Shop.
De paddenstoel is gemaakt met hulp van een shape art mal van Dutch Doobadoo. De hoed van de paddenstoel is helemaal gekleurd met Copic Markers. De witte vlekken heb ik aangebracht met Copic Opaque White en een dun penseeltje. De bodem is gemaakt van een MDF hart, dat ik nog had  liggen van een ander project. Alle bloemen en houten figuren zijn ook overblijfsels van oudere projecten. Zo zie je maar weer vroeg of laat komen dingen die je overhoudt toch weer van pas bij een nieuwe creatie.


 Welke Copic kleuren heb ik deze ronde gebruikt.

Voor Suso:
De huid: E000 - E00 - E04 - E11 - E21 en R20
De haren: YR21 - YR23 - YR27
De vleugels: BG10 - BV000 - R30 - Y00
De kleding: G12 - G14 - G16 en bruine multiliner 0.05
Het slakkenhuis: V09 - V12 - V15 - RV11 - RV32 - RV34 en Molotoe White.

De paddenstoelhoed: Y35 - Y38 - YR04 - YR07 - YR09 en Copic Opaque White

Ik hoop dat jullie deze post met plezier hebben gelezen.
Tot de volgende keer.

1 opmerking:

  1. Geweldig.... de stempel....het slakkenhuis....de kleuren....het kan niet op!

    Hartelijke groeten,
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen