maandag 1 oktober 2018

Het maken van achtergronden met Copic Markers

Hallo Copic fans,


Vandaag heb ik voor jullie een video tutorial waarin ik laat zien hoe je op twee verschillende manieren een achtergrond kunt maken met het gebruik van Copic Markers. In de video laat ik zien hoe je een losse stempel "grond" en de afbeelding sprekend maakt. Ook laat ik zien hoe je door het gebruik van een achtergrond stempel en Copic Markers een ruimte creëert waardoor je afbeeldingen in een huiskamer plaatst. Veel kijkplezier.Voor het "gronden" van de stempel gebruikte ik een Snoesje (HM 9448) van Marianne Design.


Bij de huiskamer maakte ik gebruik van een Achtergrond stempel van My Favorite Things genaamd Balloon Strings. Je kunt iedere achtergrond stempel gebruiken, het dient als behang dus afhankelijk van welke stempels je in de huiskamer wilt plaatsen kies je de achtergrond stempel. Je zou de huiskamer ook kunnen maken zonder de achtergrond stempel. Je volgt dan de zelfde stappen.


Hierbij de volledige uitwerking van het Snoesje voorbeeld. Wil je dat de afbeelding nog wat meer spreekt dan kun je er altijd voor kiezen om een andere kleur Copic Markers achter het meisje te doen.


Hopelijk vonden jullie de video tutorial leerzaam en zie ik op de Colourstock Facebookpagina snel jullie verschillende achtergronden voorbij komen, tot de volgende tutorial!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten