zaterdag 13 september 2014

Jingle

Mijn stempels heb ik afgedrukt op fluweelkarton en ben deze in gaan kleuren met Copic Markers. De Copic Marker inkt blend fantastich op het fluweelkarton. Ik vind het effect echt heel mooi bij deze stempels.


Om de achtergrond te maken heb ik een stempel met Versamark afgedrukt, ook weer op fluweelkarton en ben deze in gaan wrijven met PanPastel raw umber. Deze kleur past perfect bij het kaftpapier.


Leuk is het om op de bijbehorende envelop een van de afbeeldingen terug te laten komen. Met Versamark gestempeld en weer heel zacht ingewreven met PanPastel. Als ik met PanPastel werk zorg ik er altijd voor dat ik de kleur heel licht opzet. Net zoals bij veel kleurtechnieken kun je er altijd meer kleur opzetten minder wordt lastig. PanPastel kun je redelijk goed weg gummen maar niet als je er Versamark onder zit.


Met de Copic Markers heb ik eerst de besjes en de blaadjes ingekleurd. Daarna ben ik met de E41 heel licht over de achtergrond gegaan. Met de E42 een schaduwrandjes aangebracht en met de E43 een randje rondom de afbeelding aangebracht. Het het wat speels uitgeknipt en op rood cardstock gemat.Een kant en klare label aangebracht met wat belletjes, een brad en een stukje touw.


Zo mijn kaartje is klaar om verzonden te worden. Alhoewel ik denk dat ik er nog maar even mee wacht! Zoals jullie van ons gewend zijn natuurlijk nog even de gebruikte kleuren.

Achtergrond

Besjes

  

Blaadjes

PanPastel
5 opmerkingen: