vrijdag 4 november 2016

Deel 2: Het Kerstkaartje Inkleuren...

Goeie morgen, middag, avond... hier ben ik, Ellen, weer. Herinneren jullie nog de airbrush tutorial van enkele dagen geleden? Moest je het gemist hebben klik dan even op -deze link-. Vandaag wil ik jullie graag het vervolg tonen.


Hieronder zien jullie stap voor stap hoe ik het plaatje inkleurde met Copic Markers.


Foto 1: De schoenen kleurde ik in met E29, E37, E99. Voor het haar gebruikte ik dezelfde kleuren plus BV29 en YR23. Om haar in te kleuren gebruik ik de "flicking" techniek dat betekend dat je streepjes tekent, zo lijkt het op echt haar.

Foto 2: De jurk kreeg kleur met volgende Copic Markers G17, G05, YG25 en het cadeautje met YG05, YG01, YG00. Verder kleurde de warme vacht van de jas in met C5, C3, C1 en C0. Je ziet ook dat ik hier voor af en toe stipjes zette.

 

Foto 3: Om de afbeelding terug connectie te geven met de roze achtergrond gaf ik enkele kleine elementen een rozerode kleur met R39, R27, R05 en R22. Verder kreeg het groene pakje een blauw lint met B29, B18 en B16.

Foto 4: Het allerlaatste cadeautje werd ingekleurd met G02, YG41 en BG10. Natuurlijk moest het meisje ook nog wat kleur krijgen. Hiervoor gebruikte ik Copic Markers E11, YR20 en E50.

Zo ziet uiteindelijk mijn kaartje eruit....


Deel met ons je werkjes op de Facebookpagina of  op instagram met #Colourstock want ik zie graag jullie kerstkaartjes!

2 opmerkingen:

 1. Allereerst een goed idee om een link naar het eerste project te plaatsen. Ondanks ik heel regelmatig kijk, had ik deze toch helaas gemist. Dus dat heb ik eerst gedaan. Daarna de bovenstaande post van het inkleuren bekeken. Dat heb je weer heel mooi gedaan, ben ik wel een beetje jaloers op.

  Groetjes,
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Els bedankt voor je super lieve reactie!!! Dat is echt fijn om te lezen!

   Verwijderen