dinsdag 6 juni 2017

Zonnige groetjes

Hallo allemaal, vandaag een zomerse aardbeikaart voor jullie.
Het begon met één aardbei...


Door te maskeren is de hele kaart laagje voor laagje opgebouwd met Versamark en PanPastel.


Begin met de aardbei die vooraan in je afbeelding zal staan, alles wat je na het maskeren plaatst, zal naar de achtergrond gaan.


Kleur deze in met Permanent Red 340.5 en Bright Yellow Green Shade 680.3 Je hoeft het nog niet helemaal uit te werken, het gaat nu alleen om het opbouwen van de afbeelding.
Gebruik een gestempelde en uitgeknipte afbeelding als masker. (als je deze stempelt op de rand van je post-it briefje, heb je een stukje van de plakrand om de afbeelding 'vast' te plakken) Stempel nu met Versamark aan weerzijden een nieuwe aardbei en geef kleur met PanPastel.


Stempel links de vierde aardbei (de aardbei ernaast plak je weer even af met je masker) Breng nu meer kleur aan met de verschillende tinten rood en groen.
*Bright Yellow Green 680.5
*Bright Yellow Green Shade 680.3
*Chromium Oxide Green 660.5
*Permanent Red Shade 340.3
*Permanent Red 340.5
en breng onder wat schaduw aan met
*Turquoise Extra Dark 580.1 


Masker al je aardbeien,stempel de achtergrond stempel en bewerk met Turquoise 580.5


Stempel de tekst en bewerk met Turquoise 580.5 en Phthalo Green 620.5


Plaats een cirkel en werk naar de randen nog iets donkerder met dezelfde kleuren. Breng stipjes aan met de witte Molotow Marker. 


Deze techniek kun je ook toepassen met andere stempels en zo bijvoorbeeld een Art Journal pagina opbouwen, veel plezier ermee!


Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!

2 opmerkingen:

  1. Super gaaf! Prachtige stempels zowel de aardbei als de stipjes. Lekker vrolijk en wat zullen de aardbeien lekker smaken mmmm.

    BeantwoordenVerwijderen