woensdag 28 oktober 2020

Jinglebells

 Hallo allemaal,

Nog 66 dagen tot kerst! ik heb er al zin in. Nu nog even genieten van de prachtige herfst, maar onder tussen ben ik toch al bezig met de voorbereidingen voor het kerstfeest. we geven vaak cadeau kaarten omdat het voor de jeugd zo moeilijk is om het juiste te kopen. Zeker in deze tijd is ruilen niet fijn, dus dan maar een andere manier. Maar het is toch fantastisch als je dan een leuke kerstverpakking om je cadeau kaart heen hebt. Ik heb de mooie kerstster van Studio Light gekleurd met de Copic Markers.


Om te kleuren met Copics, gebruik ik altijd het perfect colouring paper. 
Dit vind ik persoonlijk het fijnst kleuren. de kleuren blenden prachtig in elkaar.


Ik heb de stempelafdruk gedaan met de INK03. Hiermee kan ik no-line colouring toepassen.  Ik begin met een "onderkleur". In dit geval voor de bovenste laag de B32.


Vervolgens ga ik met de kleuren die ik wil zien verder. Dit zijn de R29/27/24Bij de onderste blaadjes wil ik de schaduw nog meer aanwezig laten zijn. 
Dus neem ik de W6 als onderkleur. Daarna ga ik met de R29/27/24 kleuren.


Voor de groene bolletjes gebruik ik de G09/G03.Ik knip de ster uit en met de beitelpunt maak ik de randjes rood. Je ziet dan niet meer dat de afbeelding is uitgeknipt. Vervolgens kun je, indien je dat wilt, nog met een potlood wat extra accenten zetten of de bladnerven accentueren. Ik gebruik hiervoor het Procolourpotlood. Dit vind ik het beste potlood voor de accenten. Dit is een hard ( dus scherpe punt) potlood en geef veel pigment af.

En dit is mijn projectje er mee geworden.


Tot Snel!

6 opmerkingen: