maandag 6 maart 2017

Believe

Hallo allemaal,

 ik gebruikte de Pronty stencils om te spelen met PanPastel, ik vind de grote cirkels zo leuk!Ik begon met Versamark, Pronty Mixid Media stencil en PanPastel in de volgende kleuren:
*Permanent Red 340.5
*Magenta 430.5
*Permanent Red Extra Dark 340.1
Tip: door je bloemvorm in het grote vel te laten, kun je de vorm krijgen zonder extra randje aan de buitenkant. Zo zijn je stencils op nog meer manieren te gebruiken!Ik begon op een correspondentie kaartje met nog een serie bollen als een border op de kaart.


Door de bollen af te dekken met de cirkels uit het stencil, kon ik de rode kleur mooi schoon houden toen ik de rest van de kaart bewerkte met:
*Bright Yellow Green Shade 680.3
*Phthalo Green 620.5
*Ultramarine Blue 520.5


Dat zie je bij de bovenste kaart. Bij de onderste kaart had ik nog Bubbles erbij gedaan, hier zie je dat de kleuren meer mengen met de kleuren die je gebruikt. 


Ook zie je bij de onderste de strepen die ik maakte door met het Versamark kussen langs de randen te vegen, hierdoor krijg je nog wat meer dieptestrepen in je kaart. Ik stempelde in de achtergrond en bewerkte met de kleur die ik daar gebruikt had, Phthalo Green in het groene gedeelte, Ultramarine Blue in het bovenste gedeelte.


De kaarten zijn afgemaakt met een bloemetje of vlinder en de witte stipjes maakte ik met een Molotow  acryl Marker.


Ook de kaart waar ik het eerst mee begon kreeg stempels in de achtergrond en vegen van de Versamark (zie foto hierboven). Uiteindelijk knipte ik er een strookje af en gebruikte dat voor nog een kaartje. Zo werd het een serie van vier bij elkaar passende kaartjes!


Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!


7 opmerkingen:

 1. Wat mooi gemaakt en bedankt voor je uitleg!
  Ik volg deze blog graag!

  Groetjes
  Diana's Creations

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt weer gave kaartjes Boukje, vind het nog steeds geweldig als je met dergelijke simpele vormen zulke mooie kaarten kunt maken, dat lukt mij nog steeds niet, zijn voor mij de prullenbakvullers. Jouw kaartjes vind ik weer genieten.

  Groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ga deze beslist proberen.Erg mooi met duidelijke uitleg

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke combinaties gemaakt en goede inspiratie dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen