zaterdag 22 december 2018

Fijne Kerstdagen en een creatief 2019

Lieve bloglezers, 

Wat fijn dat jullie ons het hele jaar door zo trouw zijn gebleven! 
Namens het hele (design) team van Colourstock wil ik jullie hiervoor bedanken en wensen we iedereen heel fijne Kerstdagen en een fantastisch uiteinde van het jaar 2018! We hopen dat iedereen deze feestdagen mag vieren omringd door degenen die hem of haar lief zijn. 

Voor veel mensen een moment om tijdens deze dagen even stil te staan bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Misschien kijk je terug op een heel mooie jaar of toch een jaar waarin ook pijn en verdriet een rol hebben gespeeld. We wensen jullie uiteraard voor het nieuwe jaar alleen maar alle goeds toe.

We hopen dat we jou hebben kunnen inspireren het afgelopen jaar met alle mooie creaties die je langs hebt zien komen. Ook in 2019 mag je uiteraard weer veel creativiteit van ons verwachten. 
In de collage's een aantal willekeurige creaties die het afgelopen jaar langs gekomen zijn en waarvan je uitgebreide blogposten terug kunt vinden. Natuurlijk staat er nog veel meer moois op ons blog.
Altijd leuk om nog eens terug te kijken, zeker al je lekker kerstvakantie hebt en toch nog de gelegenheid hebt om heerlijk creaties bezig te zijn.


Heel veel plezier met het maken van al je creaties en we hopen dat je snel weer bij ons langs komt hier op het blog.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten