zondag 28 juli 2019

Let's Celebrate met Copic Markers


Goedemorgen allemaal,

Tropische temperaturen denderen over Nederland heen. Van mij mag het allemaal wel iets minder, ik ben niet vooruit te branden. Stil zitten en niet bewegen is mijn motto!

Speciaal tijdens dit soort dagen zijn voor mij de 'makkelijke' projectjes ideaal.
Gewoon niet nadenken, maar doen...


Op het Perfect Colouring Paper heb ik met potlood een ovaal getekend, niet netjes ofzo. Deze is iets groter dan het ovaal waar het straks achter komt. Zo weet ik dat de ovaal die ik ga tekenen met Copic Markers straks groot genoeg is:-)


Stap voor stap laat ik jullie zien hoe ik te werk ben gegaan deze keer. Ik ben begonnen met 4 kleuren, de  V99, RV99, RV69 en de RV19. Vanuit het midden zet ik streepjes naar buiten, blijf je papier dus steeds rond draaien.


De RV99, RV69 en de RV19 heb ik nog een keer gebruikt en daarna heb ik gewoon op gevoel een paar kleuren uit mijn Copic Marker collectie gepakt. Ik heb eerst de BV08 gepakt en her en der vanuit het midden een paar streepjes gezet. Ga door tot je tevreden bent.


Daarna pakte ik de R27, de RV06 en de RV04 en ben rondom streepjes blijven toevoegen.

Het midden was me niet donker genoeg en daar heb ik de N10 voor gebruikt. Niet te veel, want dan wordt het midden heel massief.


Vervolgens pakte ik de RV69 om de N10 wat naar buiten uit te blenden. 

Niet vergeten, ik zet alléén streepjes vanuit het midden naar buiten. 

Daarna heb ik wat extra rood aangebracht met de R27 en daarna nog een keer met de RV06 en RV04 om het laatste witte weg te werken!

Als je goed kijkt zie je de lijnen van de potlood er nog door heen, maar dat is niet erg. Die zie je straks niet weer als ik deze kaart achter mijn uitgestanste ovaal heb geplakt!


Met de witte en fluor roze One4All acrylic markers heb ik nog streepjes vanuit het midden aangebracht. Deze zie je hier nog niet, die stap ben ik vergeten om op de foto te zetten!


Ik heb bij deze kaart ook het nieuwe product van Colourstock gebruikt, de NanoTac. 
Op deze vellen zitten echt een soort van hele kleine lijm dotjes. Op deze manier kun je snel en zonder te knoeien kleine deeltjes lijmen!


De stans die ik heb gebruikt is van My Favorite Things. Om wat meer volume aan het woordje te geven, wil ik er dus twee op elkaar gaan plakken.


Je legt, in mijn geval, het woordje 'celebrate' op de NanoTac. Ik heb daarna aangedrukt door het transparante deel terug te leggen en even aan te wrijven.  Als je daarna het woordje los maakt zit er een super lijmlaagje op de achterkant en kun je beide woordjes zonder te kliederen op elkaar lijmen!

Lijmvlekken zijn vanaf nu verleden tijd...


Ik heb er een CAS kaard van gemaakt, Clean And Simple... 

Stukje touw, knoop erop gelijmd en klaar!


Hier zie je mooi de witte en roze strepen terug van de Molotow All4One markers.

Ik hoop dat jullie zien dat je ook hele simpele dingen kunt maken met Copic Markers.
Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn om een leuk resultaat te krijgen.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe en graag tot de volgende keer!2 opmerkingen: