woensdag 5 november 2014

Even voorstellen .............. Corine

Vandaag stellen wij jullie ons nieuwste DT lid voor Corine van Kuilenburg. Zij komt per 1 december ons team versterken.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Corine van Kuilenburg. Ik heb veel hobbies, maar mijn grootste hobby is stempelen.
Op de Kreadoe in 2000 heb ik het stempelen ontdekt. Eerst kon ik nog met Curverboxje uit de voeten voor mijn materialen; al snel verrees er een grote kast op de hobbykamer en die is de afgelopen jaren flink gevuld geraakt.

In diezelfde hobbykamer geef ik regelmatig stempelworkshops. Het is heerlijk anderen te leren wat je allemaal met stempels kunt doen. Daarnaast geef ik workshops of make & takes bij Creatief Handje in IJsselstein en bij Art Journey in Sleen.

Ik ben 47 jaar en getrouwd met Gerrit en we hebben een zoon, Jeroen, van 17 jaar. We wonen in IJsselstein, net even onder Utrecht. Naast mijn stempelhobby ben ik graag bezig met fotografie. Sieraden maken vind ik ook erg leuk. Borduren, wandelen en fietsen zijn ook dingen die ik graag doe.Speciaal voor deze introductie heb ik deze kaart gemaakt. De bloemenstempel is er één uit mijn eerste setje stempels. De andere (achtergrond)stempel heb ik onlangs aangeschaft.

De bloem heb ik ingekleurd met Pan Pastels: 
430.3 Magenta Shade, 470.3 Violet Shade, 
270.3 Yellow Ochre Shade en 220.1 Hansa Yellow Extra Dark.

Voor de achtergrond gebruikte ik Magenta Shade en Violet Shade. 
Eerst een afdruk gemaakt met transparante embossinginkt, even met de heattool drogen en dan Pan Pastels eroverheen. En voor de finishing touch met een zilver potlood wat accenten aangebracht.
Daarnaast heb ik nog 2 tinten groene inkt gebruikt.

Vanaf december kun je meer creaties van mij zien op het Colourstockblog. Ik vind het een mooie uitdaging en ontzettend leuk dat ik mij kan aansluiten bij dit team.
Op mijn weblog vind je nog meer creaties met stempels en inkten en allerlei andere materialen.
 

3 opmerkingen:

 1. What a lovely card from Corine and such pretty stamps and the limited colour palette in pastels and card makes the whole things so harmonious. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vind ik dit leuk voor jou. Gefeliciteerd. Leuk ook om je beter te leren kennen.
  Veel plezier en succes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien, Je brengt me op een idee. Ook voor mij een van mijn eerste setjes en ik doe er te weinig mee. Ik kan aan de slag. Dank je en 'verveel' me gerust met meer mooie creaties!

  Hartelijke groeten,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen