donderdag 13 november 2014

PanPastel les 9 en les 10

Willen jullie ook zo graag met de PanPastel metalics leren werken en met de PanPastel pearlescents. Hiervoor zijn speciaal twee nieuwe PanPastel lessen ontwikkeld.

In les 9 maken we een heel mooi mixed media project op MDF, bedacht door onze Marga. Zij is een kei in het werken met de PanPastel metalics. We maken een een prachtige seizoensgebonden deurhanger. Je kiest hiervoor uiteraard je favoriete metalic kleurtjes!


Hieronder een selectie van de deurhangers gemaakt door cursisten bij Scrapbookcentrum Heesh. 
Helaas weet ik niet al jullie namen meer. Als je je deurhanger herkent laat het dan even weten in een reactie onder het bericht, zodat ik jullie naam eronder kan plaatsen. Dat zou natuurlijk wel zo leuk zijn want ere wie ere toe komt! Ook van les 10 hebben we een mixed media project gemaakt uiteraard gekleurd met de PanPastel Pearlescents. Deze kleuren zijn zo mooi en veelzijdig. Het is soms wat lastig om de prachtige glans van beide producten op de foto te vangen maar ik hoop toch dat het een beetje gelukt is.
Het project van les 10 wordt gemaakt op een canvas. Hieronder een paar sneak peeks.
Uiteraard kies je ook voor deze canvas je favoriete PanPastel Pearlescents kleuren om mee te werken. 

Ben je nu net zo enthousiast geworden als ik ben en wil je les 9 of les 10 of beide lessen volgen? Kijk dan eens op onze pagina met PanPastel cursussen. De docenten wonen redelijk verspreid over Nederland. Zie je deze lessen nog niet gepland staan? Geen probleem, neem contact op met een van de docenten voor het maken van een afspraak! 

Wist je trouwens dat er ook een erg goed eindfixatief op de markt gebracht is dat ervoor zorgt dat je PanPastel absoluut niet meer afgeeft? Gebruik dit product echter alleen als eindfixatief!


In een eerder bericht heeft Marga uitgelegd hoe je het beste te werk kunt gaan met onderstaande gesso spray. Uiteraard heel geschikt om de canvas van les 10 mee te sprayen!


Heel graag tot ziens!
2 opmerkingen: