zaterdag 31 mei 2014

Doodelen 2

Hallo,

wisten jullie dat Colourstock geweldige markers/pennen heeft om te doodelen. In mijn vorige bericht heb ik daar al wat van uitgelegd. Vandaag weer een post over mijn gekrabbel. Afgelopen weken hebben jullie op een hele leuke manier gereageerd op al mijn gekrabbel.  Tijdens de demo, waren er heel wat mensen , jong en oud, die ook graag hun krabbeltjes op papier wilden zetten De meest gehoorde opmerking was, maar ik kan niet tekenen. Ik zal je helpen, de patronen waarin ik mijn doodels maak, zal ik voor jullie neerzetten op mijn blog, dan kun je ze printen en gebruiken.  Ze staan bovenaan mijn blog onder de tab doodeling patronen. Neem ze mee en gebruik ze zo vaak je wilt.

Ik heb ook de eerste doodle-kaart klaar, met dank aan Annie voor de ombouw.

Voor de doodle heb ik gebruik gemaakt van de Multiliner Classic 0.3-0.5-1.0, als je hele fijne liojntjes wilt trekken kun je ook nog de 0.1 gebruiken, die is wel erg teer, dus voorzichtig met de punt.

Hier heb ik enkele deeltjes met een rode Multiliner SP rood 0,3 ingekleurd. Ook zie je dat ik in sommige witte vlakken wat schaduw met een zacht potlood 4 of meer B heb aangebracht. Die heb ik dan weer uit laten lopen met een doezelaar (zonder terpentine), je wrijft het grafiet uit het potlood uit. Vlakken komen daardoor meer tot leven.

p.s dit bloempatroon vind je ook bij de patronen


Ik wens jullie veel doodle plezier
Toedeloe
Geen opmerkingen:

Een reactie posten