zaterdag 5 maart 2016

Hieper de piep hoera!
Momenteel zijn de Manga figuren helemaal in. Leuke grappige cartoon figuren die op echte mensen lijken. Ik heb daarom ook een keer zo'n figuur gekleurd voor een verjaardagskaart.
Zoals jullie van me gewend zijn laat ik stap voor stap het kleurproces zien en voeg ik nog iets extra's toe aan de afbeelding met een Copic Multiliner.


 Ik start met het kleuren van de huid, hiervoor gebruikte ik een voor mij nieuwe kleurencombinatie. Ik vind dat je de schaduw hierdoor extra goed ziet en het geeft een beetje een Aziatische huidskleur.
De kleuren die ik gebruikt heb zijn: YR00, YR61, E02, YR02, E04 en R56


 Voor ik het haar ging kleuren heb ik met de Molowtow Masking pen op de schoenen en feesthoed de kleine details voorzien van een blauw laagje waardoor je alles kunt kleuren zonder  die details te voorzien van kleur, je haalt het na het kleuren namelijk heel gemakkelijk weg.


 Met een aantal gele CopicMarkers heb ik de kleren van de vrouw gekleurd


 De roze accenten zijn aangebracht in de taart, randjes kleding en haar sokken


 Hier zie je alles ingekleurd behalve het kleedje waar ze op zit en het bestek en borden. In het kleedje heb ik met een Copic Multiliner kleine ruitjes getekend. Als je met Copic Markers over een gewone fineliner kleurt vlekt dit helemaal, de Copic Multiliner is hier speciaal voor geschikt en vlekt niet.


Dit is het totaalplaatje. Zoals je ziet is het kleedje ook van kleur voorzien en heb ik het gras en de ondergrond ook gekleurd.


Gebruikte kleuren zijn:
Huid: YR00, YR61, E02, YR02, E04 en R56
Schoenen, haren: V09, V15, V17 en V12
Jurk, feesthoed: E35, Y26, Y21, Y11
Cake: E40, E42 en E44
Sokken: R89, R85, R83, en R81
Bestek: C6, C4 en C2
Borden: W6, W4 en W2

Bedankt weer voor het kijken. 
Creatieve groet Brenda,
1 opmerking: