dinsdag 30 april 2019

Lente bloemen in Inktense

Beste Bloglezers,  

 vandaag probeer ik lente bloemen te tekenen en te schilderen met de Derwent Inktense travelsets. Ik werk in een artjournal met handgeschept aquarelpapier.
Ik begin met een tekening in grafiet potlood HB als de tekening staat geef ik het kleur. Ik bouw de bloem op laag voor laag. Eerste laag geel daarna in de natte vlek wat donkere tinten. Dan wacht ik tot het droog is en dan nog een laag. Je bouwt dus steeds laag over laag. Nat in nat of nat over droog net wat voor effect je wilt bereiken.


De paarden bloem staat erop nu nog de andere lente bloemen.Je moet goed blijven kijken hoe je de tinten van de bloemen kunt creëren. Lila bloemetjes maar ik gebruik ook duidelijk de mengt kleuren zoals blauw en roze om deze lila bloemetjes nog interessanter te maken. In de video kun je goed zien hoe ik de kleuren in de natte vlek laat lopen. Dus nat in nat aquarel techniek. Heel veel plezier met het bekijken van de video. En probeer ook eens de Derwent Inktense travel set. Set #02 met nieuwe kleuren is nu verkrijgbaar bij de betere hobby-/kunstenaars winkels. 
 Succes met oefenen en tot een volgende keer 

 Julia    1 opmerking:

  1. Thank you for all your efforts in this It is very interesting Blog ...
    I believe there are many people who feel like I read this article!
    I hope you continue to have articles like this to share with everyone!
    online slots

    BeantwoordenVerwijderen