maandag 3 juni 2019

Laugh a little louder


Hallo allemaal,

Laugh a little louder, Smile a little bigger, Love a little deeper. Een vrolijke pagina in mijn artjournal, alles met Copics gemaakt. Hieronder neem ik jullie mee in een kleuren explosie. Als eerste heb ik een mooi stencil gezocht wat geheel past over mijn Gelli plate. Tevens heb ik 1 stempel om in de openingen van het stencil wat extra structuur aan te brengen. Daarna zoek ik een aantal kleuren van de Copic refils die ik mooi vind. Ik heb gekozen voor: V15-RV25 en de YG03.


Ik breng de kleuren aan op mijn Gelli Plate en verdeel de alcohol inkt met een brayer. Omdat het alcohol inkt is, werk ik snel.


Na het verdelen van de inkt, leg ik eerst het stencil erop. Snel duw ik met een ander stempel extra structuur erin.Hieronder een aantal resultaten. Als ik met de Gelli Plate werk, maak ik altijd een stapel afdrukken zodat ik een leuke voorraad heb.


Op de achterkant van het stencil heb ik nu opgedroogde inkt zitten. Ik spray wat Copic activator op het stencil en maak dan een afdruk. 


Onderstaand het resultaat. Ik vind dat echt mooi.


Vervolgens gebruik ik het stencil om de bloem na te tekenen en aansluitend te kleuren met Copics in dezelfde kleurenrange.Ik trek mijn tekening over met de Molotow blackliner. Ik heb gekozen voor dikte 0.4.Vervolgens start ik met kleuren. In onderstaande stappen zie je hoe ik de bloem gekleurd heb.

Als laatste knip ik de bloemen uit. Ik kies ook twee leuke bladeren, om de bloem te complemteren.Daarna nog een leuke tekst erop gestempeld met de stempelhulp.

Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben en wens jullie een heerlijk zomer.


5 opmerkingen: