dinsdag 10 december 2019

Vriendschap is.....

Hoi allemaal,

Ik mag jullie weer een creatie laten zien op het Colourstockblog.De basis is gemaakt met PanPastel.

 Als eerste zijn er twee kleuren PanPastel op de achtergrond aangebracht. Met zachte rondraaiende bewegingen wordt de PanPastel aangebracht. Hierna wordt dit nog bewerkt met de blender van PanPastel,  zodat er een mooier kleurverloop ontstaat.

  PanPastel moet altijd gefixeerd worden, want anders kan de Panpastel  overal naar toe worden gewreven als er met de vingers aan wordt gezeten.


 De bloemenstencil is met een sponsje en VersaMark (dit is kleurloze plakinkt) bewerkt.


 De kleurloze inkt is dan iets zichtbaar.


Met een met PanPastel gevulde spons  sponsje  wordt over de VersaMark  inkt gedept. Niet wrijven, want anders wordt de VersaMark overal naartoe gewreven en verdwijnt de bloem. Nadat de er kleur op de bloem zit, kan er wel voorzichtig worden gewreven.

 Weer moet er worden gefixeerd.

 Door middel van de kleurencirkel wordt er bepaald welke contrasterende kleur er hoort bij groen en geel, en dat is paars.


 Met de verschillende kleuren paars zijn hier en daar wat vegen aangebracht.


 Weer moet er gefixeerd worden.


 Met VersaMark en stempels worden er afbeeldingen gestempeld op de paarse PanPastel achtergrond. De afbeeldingen worden bewerkt met gouden embossingpoeder. Daarna moet met de heattool de embossingpoeder worden verhit, zodat  er een mooie gouden afbeelding ontstaat.


 Nadat er genoeg afbeeldingen zijn gemaakt kan er een bloem worden gevormd en worden opgeplakt op de achtergrond. De groene bloem is nog met witte streepjes en witte puntjes bewerkt.


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren. Tot de volgende keer.

Groetjes,
KarenGeen opmerkingen:

Een reactie posten