zondag 1 december 2019

Put your hart into it

Hallo allemaal,

Een maand vol spanning, plezier, liefde en samen zijn. Maar ook een maand waarin we het erg druk hebben. We rennen veel. Dat is prima, maar we mogen ons zelf niet uit het oog verliezen. Doe ook wat je zelf leuk vindt. Even een 'me' momentje. "Put your hart into it".
Ik heb dat gedaan door even heerlijk tijd te nemen voor mijn hobby. Iets creëren, is echt ontspanning voor mij. Even genieten. Ik neem jullie mee hoe ik tot onderstaande creatie ben gekomen.
Ik ben gestart met het kleuren van een bloem. Hiervoor heb ik de volgende kleuren gebruikt: BG18 - BG15 - BG13 -BG11 en BG10. Ik ben als eerste met de donkerste kleur begonnen de BG18. Deze breng ik daar aan waar ik schaduw wens.


 Vervolgens ga ik verder met de BG15.


 Daarna de BG13.


Dan de BG11.


Als laatste blend ik alles met de BG10. Ik kleur zo de hele bloem.


Vervolgens ga ik op een ander stukje papier de ondergrond maken. Ik ga alles mer de Copic Markers doen en de refils, de various ink.


Ik breng wat inkt aan op een gelliplate en ga er met een brayer lichtjes overheen. Ik wil de inkt niet overal hebben. 


Hieronder de print die ik heb gemaakt.


Daarna ben ik met stempels en sjablonen verder gegaan. De stempels heb ik met de beitelkant van de Copic Marker ingekleurd en beneveld met Copic Activator. Daarna gestempeld.
De sjablonen heb ik neergelegd op het papier en eveneens met de beitelpunt ingekleurd. Zo heb ik exact dezelfde kleuren en hoef ik niet meer te zoeken naar een bijpassend inktpad.


 Als laatste heb ik de bloem uitgeknipt en alles opgeplakt.Ik wens jullie allen hele fijne feestdagen en tot volgend jaar!


3 opmerkingen: