donderdag 1 april 2021

Of Nature's Magic Art

Hallo allemaal,

Het is alweer begin april, en de lente komt eraan. Ik ben weer lekker aan de slag gegaan in mijn Art Journal, en heb mij laten inspireren door de kleuren van de lente.Ik laat jullie zien hoe ik bovenstaande pagina heb gemaakt.Ik heb de pagina met zwarte acrylverf bewerkt en laten drogen.


Op een aquarel papier ben ik aan de slag gegaan met 2 kleuren Daniël Smith watercolors, de kleuren Rhodonite Genuine en Indian Yellow.
Deze verdeel ik over het papier, zonder er teveel over na te denken.


Met de kleur Indian Yellow vul ik de rest van het papier. De kleuren mogen rustig overlopen in elkaar, dit geeft een mooie oranjeachtige kleur. 
Dit laat ik goed drogen.


Met de kleur Lunar Black doodle ik figuurtjes, stipjes en streepjes op papier.


Ik heb ook wat gespetterd op papier met de kleur Rhodonite Genuine, en na het drogen zag ik daar bloemvormen in en ben ik verder gegaan met een Molotow Blackliner 0.2 om een aantal bloemen te doodlen.


Uit een stuk papier heb ik een vierkant gesneden van 5x5 cm. Zo heb ik een venster gecreëerd om mijn 6 vierkantjes te zoeken. Ik omlijn de vierkantjes met een potlood.


Hier zijn de 6 vierkantjes te zien, die ik heb uitgezocht.Ik heb de vierkantjes uitgesneden en puzzel er wat mee totdat ik de juiste volgorde voor in de Art Journal  heb gevonden.

Met dubbelzijdig tape heb ik de vierkantjes op de zwarte ondergrond geplakt. Ik heb eerst de middelste twee vierkantjes op geplakt en daarna de twee erboven en eronder.


Met drie  bijkleurende Molotow Grafx Aqua Ink Softliners heb ik de bloemen nog wat meer naar voren proberen te halen.


Een tekst kon niet ontbreken op deze pagina. Deze paste mooi op een van de vierkantjes.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met deze abstracte pagina.
Graag tot de volgende keer!


 

1 opmerking: