dinsdag 1 april 2014

Even voorstellen: Jolanda Bergmans

Goedemorgen allemaal, ik mag de hekkensluiter zijn en als laatste mezelf voorstellen hier op het nieuwe Colourstock blog. Ik heb dit blog met veel plezier voor jullie opgezet en vormgegeven en ik hoop dat we dagelijks veel bezoekers mogen krijgen.


Mijn naam is dus Jolanda en ik vermaak me iedere dag door bezig te zijn met mijn bedrijf Noor! Design. Ik ontwerp hobbyproducten op maat voor bedrijven zoals Joy!Crafts, Dutch Doobadoo, Kimya Verpakkingen en Let's Get Bizzee. Daarnaast verzorg ik de social media voor meerdere bedrijven en daar is Colourstock er 1 van.


Ik ben zelf, zoals wij dat noemen, ook "in de ban van de pan". Ik werk heel graag met PanPastel. Afgelopen weekend zijn we met het hele Noor! Design Team een weekendje in Zuid-Limburg geweest om o.a. te werken bij Harlekino Hobby in Gulpen. De avondjes heb ik besteed aan het kleuren van stempelafdrukjes met PanPastel met dit als resultaat.

Uiteraard gaan hier de komende tijd allemaal kaartjes mee gemaakt en deze zal ik jullie hier dan weer showen op het Colourstock blog. Ik wens jullie veel plezier op ons blog en hoop jullie hier gauw nog eens terug te zien!3 opmerkingen:

 1. wat een pracht plaatjes heb je er al van gemaakt.......welke stempels heb je gebruikt ...dat engeltje/elfje met naald....zo lief....
  zo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt mooi ,Jolanda
  ze zijn heel mooi stempel, ben wel benieuwd naar de verdere afwerking
  succes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig ingekleurd met pan pastel jolanda en worden vast mooie kaartjes mee gemaakt

  ik ga straks bij martine dit ook leren lijkt mij super leuk

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen