woensdag 30 april 2014

It's Your Birthday

Hallo iedereen,

Vandaag laat ik jullie zien hoe ik het pluizenbol-rokje van mijn stempel heb ingekleurd met de Copic markers. Perfect om toe te passen op alle pluizige dingen. Ik heb eerst het meeste van mijn stempel ingekleurd en de pluizige delen vrij gelaten. Dat was vooral zodat jullie beter een idee zouden hebben van hoe het er dan gaat uitzien.


Als eerste zet je fijne stipjes met je lichtste Copic marker. Hoe meer je naar de buitenkant toe werkt, hoe dichter die bij elkaar mogen staan. Als je naar de binnenkant toe gaat, is het beter om wat verder van elkaar af te blijven en ook niet teveel stippen te plaatsen. Zo zorg je voor het schaduweffect en maak je het ook niet te druk. Dit moet vooral licht blijven!Nu herhaal je de vorige stap, maar je zet minder stipjes en je gaat niet naar het midden van het afdrukje. Zorg ervoor dat je niet te hard drukt op je marker, zodat je fijne stipjes creƫert.


Tenslotte kan je nu met je donkerste marker enkel de buitenkantjes licht aanstippen. Zet ze niet te dicht bij ekaar en vooral ook niet teveel. 


En zo komt het er dan uit te zien na het kleuren van de achtergrond, is ze niet schattig?Hier nog even mijn gebruikte kleurtjes:

Huid:

Haar:

Roze:

Lucht inclusief wolken:

Gras:

Truitje:


Tot de volgende keer! 


2 opmerkingen:

 1. Je voelt bijna de zachtheid van het pluizenbolletje. Mooi gedaan en mooi om te onthouden!

  Hartelijke groeten,

  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel mooi gedaan dit pluise bolletje en prachtige kaart

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen