vrijdag 25 april 2014

Just because I care

Toen ik deze digi van Teddy Bo zag had ik meteen een idee voor een kaartje in mijn hoofd. Wat is er nou romantischer dan saampjes naar de zonsondergang kijken?


De beertjes heb ik ingekleurd met PanPastel. En ik wil jullie ook graag stap laten zien hoe ik deze achtergrond van dit kaartje gemaakt heb met PanPastel.


Men neme: een vierkant stuk glad wit papier, verschillende kleurtjes PanPastel in blauw, een PanPastel spons en een uitgeponst rondje. Plak dit rondje op je witte papier.


Ga je papier met PanPastel blauw maken. Doe dit door ronddraaiende bewegingen te maken met je spons.  Werk van boven naar beneden van licht naar donkerblauw.


Haal als je klaar bent het rondje van je papier af en je hebt een maan. Fixeer je papier met fixatief spray.


Vervolgens heb ik twee Noor! Stempels genomen namelijk de 6410/0067 vogels en de 6410/0052 grasrand. Door te stempelen met bruine Memento inkt over je PanPastel achtergrond krijg je dit tafereeltje.


De kleurtjes PanPastel die ik gebruikt heb zijn:

  


Ik heb de kaart afgemaakt met een Dutch Paper Art hartje en een lieve tekst. Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze tutorial. Ik heb hem met veel plezier voor jullie gemaakt.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten