zaterdag 5 december 2020

 

Hallo allemaal,

 De surprise zijn klaar. Nog even genieten van het Sinterklaasfeest en dan alle remmen los voor het kersfeest. Ik ga nog wat kerstkaarten maken. Een mooie kaart met een persoonlijke noot vind ik zeker in deze rare tijd fijn.

Dus… kleurpotloden uit de kast, stempelen, kleuren en heerlijk genieten. Ik ga aan de slag met de Derwent Coloursoft potloden.

Als eerste stempel ik een afdruk.

Vervolgens ga ik alles van deze afdruk inkleuren met White C720. Dit wordt mijn ondergrond. Hiermee ga ik de kleuren dadelijk mengen.

 Vervolgens ga ik de vacht van de beer iets meer kleur geven. Ik heb gekozen voor Brown Earth C630. Daar waar schaduw is, zet ik wat kleur neer.


Vervolgens ga ik met het witte potlood het bruin in het wit mengen. Zo wordt de beer witter en het bruin loopt zachtjes over in het wit.

Vervolgens ga ik verder met rood. Ik heb voor Scarlet C110 gekozen. Diverse onderdelen van het meisje zet ik met deze kleur aan. Ik breng de kleur aan op de plekken waar het het donkerst is.

Vervolgens doe ik hetzelfde met Royal Purple C270 en de wangen geef ik kleur met Pink C190.

De schoenen met dezelfde kleur als de vacht en de kussentjes op de voeten van de beer met Black C630. Steeds na het aanbrengen van de kleur ga ik met wit mengen om een mooi en zacht verloop te krijgen.

Ik hoop dat ik jullie hiermee een beetje heb kunnen inspireren. Ik wens jullie allemaal fijne feestdagen en vooral een gelukkig, creatief en gezond 2021.

 


 

1 opmerking: