vrijdag 13 januari 2017

Who's calling?


Hoi iedereen!

Ik heb weer een toffe creatie met de GelliPlate. Ik ben begonnen met een pagina waar ik de vorige keer mijn brayer op heb schoongemaakt en daar heb ik eerst een collage achtergrond op gemaakt (foto 2) en deze daarna met gesso bewerkt. (Foto 3).



Daarna heb ik met 3 kleuren verf (goud, neon geel en geel) afdrukken gemaakt met behulp van piepschuim. Dit kun je zien in onderstaande foto's.



Daarna heb ik met turquoise acrylverf en mijn favoriete verpakkingsfolie een afdruk gemaakt.



Vervolgens heb ik met donkerblauwe acrylverf op een deel van de pagina een afdruk gemaakt, weer met het verpakkingsfolie (foto 2 ). En ben ik gaan tekenen. Ik vind het uiteindelijk toch het leukste om zelf dingen te tekenen. Ook al is het niet altijd even mooi, een tekening is heel persoonlijk.


Uiteindelijk is het een surrealistische dame geworden. Ik heb haar ingekleurd met acrylverf, Derwent pastelpotloden, Derwent XL Charcoal Blocks (schaduwen) en Derwent Inktense blocks. Misschien kloppen de schaduwen niet helemaal, maar daarom is het ook surrealistisch :-) Nog een stencil met nummers voor de finishing touch, en het resultaat is een dame die een verdrietig telefoontje krijgt:



Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren! Tot de volgende keer!

Groetjes Claudia.






1 opmerking: