donderdag 23 februari 2017

take the time

Hallo Allemaal

Dit keer heb ik met de Gelliplate A4 formaat en wat dingen uit mijn hobbykamer gewerkt.

Als eerste heb ik gesso op de Gelliplate uitgerold. Daarna heb ik  kant, een dopje en een stukje touw in de verf gedrukt om mooie structuren te maken. Zolang het niet cherp is, kan je eigenlijk met van alles om je heen mooie structuren maken in de verf.Maak een print op een vel papier en herhaal de voorgaande stappen, maar nu met zwarte gesso in plaats van wit.  In de zwate gesso heb ik ook met een dekseltje grote rondjes gemaakt. 


Daarna heb ik er een stukje kant (net zo groot als de Gelliplate) opgelegd en deze in het midden met een stukje tape vastgeplakt.


Druk goed aan en haal het kant en de tape er af. Maak een 2de print over de witte afdruk heen. 


Voor de 3de laag gebruik ik blauwe acrylverf, witte gesso , tape, het dopje en  noppen folie op de Gelliplate. Rol eerst de verf uit en maak met de verschillende voorwerpen leuke structuren in de verf. en maak een print over de wit/ zwarte print. 


Nadat ik klaar ben met de Gelliplate ga de pagina verder bewerken met kleurpotlood en collage. Teken met een zwarte stift rondjes op de achtergrond en 
 kleur deze in met kleurpotlood. Ik heb hier Derwent Coloursoft potloden gebruikt.


Daarna heb ik nog wat vloeipapier gebruikt in de achtergrond. 


Als laatste nog een paar mooie vlinders en een spreuk op mijn achtergrond gestempeld  en mijn art journalpagina is klaar. 

Groetjes Nel


3 opmerkingen: