zondag 5 juli 2015

Flowerdots

Het is zomer! Deze prachtige bloemenstempel is zeer geschikt voor een zomerse kaart. Met stempels en PanPastel gaf ik de bloem een doodle-look.


Stempel de bloem drie keer met een zwarte watervaste inkt op wit stempelpapier. Je gaat de bloem straks in laagjes op elkaar plakken.


Spons de buitenrand van de hele bloem met PanPastel 680.5 Bright Yellow Green.


Stempel een Zentangle-achtige achtergrondstempel met embossinginkt over de bloem en breng hierover met een kwastje PanPastel 620.5 Phthalo Green aan.


Spons het middelste deel van de 2e gestempelde bloem met 580.5 Turqouise. Stempel hier met een andere achtergrondstempel met embossinginkt overheen. Neem een penseel en breng over de achtegrondstempelafdrukken PanPastel Bright Yellow Green aan.


 Nu dan nog het hart van de bloem. Spons eerst een laagje met Phthtalo Green. Stempel weer een achtergrondstempel met embossing inkt en bewerk deze dan met PanPastel 921.5 Pewter.


Knip de onderdelen uit en breng met een Molowtow pen (wit) hier en daar stippen aan.
Stempel op wit papier met groene en blauwe inkt de achtergrondstempels, dit mag best een beetje over elkaar heen. Bevestig een blauw lint met witte stipjes op het papier en plak hierop een groen strikje. De onderdelen van de bloem heb ik met 3d-tape op elkaar geplakt. Mat het geheel op een zwart en wit karton en plak alles op een turqouise kaart. De bloem bevestig je als laatste met 3d-tape.8 opmerkingen:

 1. Wauw.... da's echt mooi! Ook goed uitgelegd. Ik bewaar 'm! Dank je.

  Hartelijke groeten,

  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, een Corinne kaart! Tnx voor de uitleg. Ga ik zeker opvolgen 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele fijne uitleg, geweldig mooie kaart, bedankt. Ga daar ook mee aan de gang. groetjes Ballie (Bennarda)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi Corine en goede tuto! Fijne dag nog, groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart, leuk idee en frisse kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen