zaterdag 11 juli 2015

Sorry you're having a ruff day
Beste bloglezer,
Ik heb voor jullie een mooie kaart gemaakt met een super leuke stempelset van hondjes. Ik kijk vaak op You Tube om nog steeds mijn kleur techniek te verbeteren en zo kwam ik daar een video tegen met deze stempels en besloot dit ook te gaan maken.
Het is een voor en achterkant kaart  geworden waarbij je aan de voorkant de vier honden ziet en in de binnenkant een leuke tekst en de hond die over de schutting kijkt.


Ik ben begonnen met het stempelen van de hondjes, bij sommige heb ik een masker gebruikt omdat ze voor en achter elkaar staan. Daarna ben ik de voor en achterkant van de hond die over het hek kijkt gaan kleuren. Hier heb ik gebruikt E43, 44, 47, 49.De hond links en het bot kleurde ik met W6, 4, 2 en de hond rechts E23, 25, 27, 29 enE40, 41 en 43

Ik vond de middelste hond op een dalmatier lijken dus koos ik ervoor hem vlekken te geven, ik heb de kleuren N0, 2, 4 en 110 gebruikt. het zand kleurde ik met E31, 34, 35 en 37. Ik heb ervoor gekozen om de hond te laten uitkijken over een schutting, die kleurde ik met E81.Ik heb met potlood de lijnen gezet van de schutting, let erop dat als je eenmaal over de potloodstreep kleurt je het niet meer kunt uitgummen. De schaduw tussen de balken deed ik met YG91 en N2.Als laatste heb ik de nerven in het hout gedaan met N2 en het hondenhok met N0,2,4 net zoals de bank. De hondendrinkbak kleurde ik met E07, 09.


Dit is het uiteindelijke resultaat, Ik vond het erg leuk deze kaart te maken. Veel werk maar wel eer van je werk als het goed lukt. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om ook eens een groot kleurwerk te maken. Ik ben benieuwd naar de reacties. Tot de volgende keer weer,
Groetjes Brenda

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart. Leuke stempels heb je gebruikt.

  Liefs Heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke kaart binnen en buiten met die hondjes, erg mooi gekleurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your card. what stamps are they I would love to get them too!
  Nancy from Canada

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Nancy. Thank you. the stamps are from my favorite things. . look on youtube the video where I got the idea. here name is Sandy Allnock.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen