dinsdag 28 juli 2015

Love your Cat-Itude!De stempels van Katzelkraft vind ik erg leuk en ik ben ook dol op katten. Dus speciaal voor de kattenliefhebbers onder ons heb ik het volgende kaartje gemaakt met PanPastel. 


Ik heb fluweelkarton gesneden in het formaat 14,5 cm x 14,5 cm. De cirkels heb ik over elkaar heengezet met Versafine Onyx Black op het fluweelkarton. Daarna heb ik 3 cirkels op maskingtape gestempeld en deze uitgeknipt en op het fluweelkarton geplakt.


Als volgende stap heb ik een mask gepakt dit over het fluweelkarton heengelegd. Mijn verfroller goed beïnkt met Versamark en deze over het mask heen gerold.


Met een PanPastel spons drie kleurtjes PanPastel aangebracht over het geheel. De kleurtjes komen allemaal uit de basisset, speciaal samengesteld door Diny Sprakel. In deze set zitten prachtige kleuren die allemaal heel goed met elkaar te combineren zijn. Over het geheel heb ik nog een heel dun laagje PanPastel Metalic Silver gewreven. Je werk fixeren met Ghiant Basic Fixatief daarna verwijder je de maskingtape. De cirkels zijn mooi wit gebleven. 


In de cirkels heb ik poesjes gestempeld uit een set van Stampin Up! ik vind ze heel erg leuk! Je kunt de cirkels natuurlijk wit laten maar ik heb ervoor gekozen om de achtergrond kleurtjes terug te laten komen. 


De cirkels heb ik met de PanPastel tooltjes op kleur gebracht. Ik heb rondom het poesje, hier en daar nog een beetje schaduw aangebracht.Als laatste heb nog wat stempels op de achtergrond geplaatst. Aan het einde van de takjes heb ik stipjes gezet met een witte Molotow Marker. De bloemetjes heb ik ingekleurd met een gele 05 Lemon en een blauwe Atyou Spica pen 09 Sky Blue. 

PanPastel kleurtjes:
620.5 Phthalo Green
380.5 Red Iron Oxide
560.5 Phtalo Blue
920.5 Silver

Fijne dag allemaal en tot de volgende post. 8 opmerkingen:

 1. super mooi, echt te gek wat je gedaan hebt met deze katten ... ga ik ook eens in die richting proberen. Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Yvonne ik hou ook van katjes groetjes Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf gemaakt en bedankt voor de uitleg.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kittige kaart! Mooi. Wat ik dan niet snap, is dat je eerst het stempeltje zet en dan pas de schaduw. Da's toch 'moeilijker' werken OM het stempeltje heen??? Dat zwart van de kat moet toch gemakkelijk over de PP heen gaan? Of heb ik weer iets vergeten uit een van de lessen......

  Hartelijke groeten,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor Lia dat gaat natuurlijk ook heel goed! Alleen er dan even opletten dat je de witte gedeelten in de kat weer even uit gomt. Schad uw kun je pas maken als je weet waar je je stempel plaatst. Wat extra schaduw aan brengen gaat ook heel goed met een kwastje. Als ik niet duidelijk ben hoor ik het graag !
   Groetjes Yvonne

   Verwijderen
  2. Oow natuurlijk, helemaal niet aan die witte plekjes gedacht. Slim van je. Onthoud ik!!! Dank je.

   Verwijderen