dinsdag 21 juli 2015

Sand between my toes


Kleuren met Copic Markers is en blijft een erg leuke bezigheid. Ik dacht laat ik eens gaan kleuren op een andere papiersoort om te kijken hoe dat werk. Ik heb deze afbeelding ingekleurd op Biotop papier. Het geeft wel een leuk effect maar het papier zuigt wel erg en bloedt daardoor wat eerder. Elke papiersoort vraagt toch weer om een andere manier van kleuren, daar kun je allen maar achter  komen door het zelf uit te proberen. Het Biotop papier is niet hagelwilt. 
 De afbeelding is een digi van Tiddly Inks. Ik vind deze erg leuk. Omdat dit papier toch behoorlijk zuigt heb ik van donker naar licht gekleurd. Meestal werk ik juist van licht naar donker. 
Rondom de afbeelding een klein schaduwrandje aangebracht zodat de afbeelding wat meer naar voren komt. Je  kunt er natuurlijk ook voor kiezen er een mooie lucht van te maken. Of de gehele achtergrond in te kleuren. Ik kijk vaak wat ik op dat moment het leukst vind. 


Om de digi heb ik een kader gemaakt en een touwtje eraan zodat het op een schilderijtje lijkt. Een leuke spijkerbrad erin en je schilderijtje hangt aan de muur. De mooie lijn van Summer at the beach van Studio Light past perfect bij het plaatje.


De kaart verder afgemaakt met wat leuke afbeeldingen uit de mooie stansvellen van Studio Light.

De Copic Kleuren die gebruikt heb zijn:
Huid: E000 E00 E11 E13 E93
Haren: Y19 Y21 YR24
Zwemband: BG18 BG13 BG11
Zonnehoed: E40 E42 E43
Jurkje: R35 R37 R39
Geel: Y13 Y15 Y19

Heel fijne dag allemaal!


3 opmerkingen: