maandag 20 juli 2015

Zomerse zonnebloemen

Vandaag laat ik jullie een zomerse kaart met zonnebloemen zien. De bloemen heb ik ingekleurd met PanPastel. Erg leuk om te doen! 


Emboss de bloemen driemaal met een turquoise embossingpoeder. Kleur deze in met PanPastel. Ik gebruikte de kleuren Turquoise (580.5), Turquoise Shade (580.3), Orange Shade (280.3), Burnt Siena  (740.5), Brigth Yellow Green Shade (680.3) en Hansa Yellow Extra Dark (220.1). Knip of snij de bloemetjes daarna uit.


Snij een stuk papier van 12 cm x 12 cm en spons deze met de kleuren Burnt Siena, Turquoise en Orange en Bright Yellow Green Shade.


Gebruik diverse templates om de achtergrond te creëeren. Dit kunnen best twee templates zijn. Begin eerst met delen te sponsen met embossinginkt van de ene template. Breng PanPastel aan en doe daarna de andere.

Stempel een tekst met blauwe pigmentinkt en emboss met zilver holografisch embossingpoeder. Op de bovenkant van het papier kun je een bubbel-stempel afdrukken met blauwe pigmentinkt.


Plak de bloemen op de kaart en creëer met bloemenponsjes en plakpareltjes een hartje in de bloemen. 
Klaar is je kaart met zomerse zonnebloemen.3 opmerkingen:

  1. wow heel mooi gemaakt!! groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. deze zijn ook weer heel mooi Corine.
    Heb op mijn blog een kaartje gezet wat we zaterdag met de stencils hadden.Heb jou naam vermeld, hoop dat je het niet erg vind.
    groetjes Ballie (Bennarda)

    BeantwoordenVerwijderen